Yhdistys

Tervehdys!

Yhdistyksemme lupausta: "Tehdään yhdessä – tavoitteena välittäminen" toteutamme ikäihmisille kohdistetussa monipuolisessa toiminnassamme. Tavoitteena on ikääntyvien naantalilaisten tarpeiden ja odotusten huomiointi siten,että annamme osallistuville henkilöille virikkeitä, virkistystä ja hyvää mieltä sekä arjessa että juhlassa.

Tutustu nettisivuillamme toimintaamme ja monipuoliseen ohjelmaan. Anna palautetta, toiveita ja odotuksia, siten voimme yhdessä kehittää yhdistystämme ja sen toimintaa. Vapaaehtoistyöntekijät ovat myös sydämellisesti tervetulleita toimintaamme!
Irmeli Vainio
puheenjohtaja

Yhdistyksen toiminnan perusteena

Toimintamme perusasiana on monin eri tavoin toimia naantalilaisten ikäihmisten kanssa yhdessä, tavoitteena välittäminen. Järjestämme useita kerhoja ja avoimet ovet kahvituokioita. Tilaisuuksiin osallistuminen tarjoaa mahdollisuuden ystävien tapaamisiin ja kuulumisten vaihtoon. Yhdessäolo on mukavaa ja virkistävää, vältämme samalla yksinäisyyttä.
Toimintakunnon ylläpitämiseksi järjestämme viikottain tuolijumppaa sekä ohjattua kuntosaliliikuntaa. Tarpeen mukaan tarjoamme vapaaehtoisapua asioinnissa, arjen askareissa, ulkoilussa ja harrastuksissa. Ohjelmassa ovat myös perinteiset äitienpäivä-, kesä-, vanhustenviikon- ja joulujuhlat sekä retkiä ikäihmisiä kiinnostaviin kohteisiin.
Osallistumisen kynnys on matala, toimimme eri puolilla Naantalia olemme lähellä asiakkaita. Tilaisuuksiin osallistuminen on avointa kaikille.

Tutustu toimintaamme

Järjestämme monipuolista virkistystoimintaa Naantalin alueella, lue lisää virkistystoiminnasta täältä. Yhdistyksemme toiminnan perustana ovat aktiiviset jäsenemme. Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta täältä.

Yhdistyksessä tällä hetkellä lähes

jäsentä
0