TULOSSA

AVOIMET OVET JOKA TORSTAI:
– Torstaisin klo 12.00 Kreivinniity Maijamäentie 3  ja Ruonan kerhotila kurkelankatu 2. TERVETULOA KIIREETTÖMÄÄN
YHDESSÄOLOON, Keskustellaan ajankohtisista asioista mielenkiintoisista tapahtumista tutustutaan, iloitaan ja nauretaan, muistellaan mukavia ja tullaan uudestaan! KAHVITARJOILU!

KUUKAUSIKERHOT KOKOONTUVAT KERRAN KUUKAIDESSA
– Ruonan kerho Kurkelankatu 2, kuukauden 1. maanantai.
Ma 2.10. klo 13.00  Ruonan kerhon ohjelma  mm. Jouko Leino esittää kuvia Naantalista ennen ja nyt. Jarmon tietovisa, musiikia ja laulua Mikko Litmanen, kahvitarjoilu, tervetuloa!

Kreivinniityn kerho Maijamäentie 3, kuukauden 1. torstai klo 12.00.
To 5.10. klo 12.00 mm. Uusista satamapalveluista Naantalissa ja sähkösta kertoo Nantalin Energian tj. Pasi Haarala. Musiikkia ja laulua Pekka ja Hannu. Kahv
itarjoilu, tervetuloa uuteen viihtyisään kerhotilaan!

– Merimaskun kerho, seurakuntakoti, Kukolaistentie 36, kuukauden 2. maanantai  klo 12.30,  Ma 9.10 klo 12.30 ohjelmassa mm. musiikkia ja laulua Hannu ja Pekka, Irmelin tietovisa, kahvitarjoilu.
Tervetuloa!

 – City-kerho, Aurinkokoti Myllynkiventie 5, kuukauden 3. maanantai klo 14. Ma 16.10. klo 14 Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut tulee kertomaan monipuolisista ohjelmista meille ikäihmisille. Musiikkia Antti ja Toivo, Jarmon tietovisa, kahvitarjolu, Tervetuloa!

KÄSITYÖKERHOT KOKOONTUVAT VIIKOTTAIN
– Ruona tiistaisin klo 12.00.
– Kreivinniityn ylätalo torstaisin klo 14. 

KUNTOSALI VIIKOTTAIN

Ohjattu kuntosali KESKIVIIKKOISIN kAurinkokodin kuntosalissa Myllynkiventie 5, VUOROT: klo 9, 10 ja 11 , Ohjaajana Sini Tuomi. Tervetuloa kohentamaan ja ylläpitämän kuntoa!

TUOLIJUMPAT
– Kesti-Maaria perantaisin klo 9.00
HUOM! Ruonan tuolijumppa TORSTAISN
klo 10.00.

TERVETULOA MUKAAN  HARRASTAMAAN JA KUNTOILEMAAN!